To be FRANK with you

Går det an å finna lykke i 5 bokstavar?

Alle ting eg forbinder med lykke, har meir eller mindre bokstavar. Mann, familie, venner, jobb, musikk, mat, sommar, bøker, grilling, baking, tegning, maling...

Alt utenom reise, kirke, leire og spøta. Det skal eg skriva om ein annan dag.

Lykken finnes nemligt i et navn for oss- dette navnet på 5 bokstavar.

FRANK

?F for Fotball

?R for Raus

?A for A-lag

?N for Nedpå

?K for Kjekke

Vi kan nemligt bli glad i nokon vi, heilt utan at vi egentligt kjenner dei. Det er rart og merkelig, men det er mest fantastisk og fasinerande.

Etter at A-laget rykka opp ein divisjon, etter at lillesøster fekk leie ein A-lagsspelar inn på ein direkte sendt kamp i Storhallen forandra livet seg litt til det betre i heimen.

Det er nemleg slik at no er Frank litt vår, fordi han er ein av dei utvalgte utenom M&M. Me likar Frank. Etter at Frank gav oss ein god jul klem då vi var på rusletur i romjula har livet slik vi kjenner det i heimen blitt litt lysare. Dagane blir kjekkare når dei får starte med melk i storebrors Vea-krus, skuledagen blir kjekkare når vi kan ha på oss Vea-skjerf, for på det laget, der spelar Frank nemlig. Og broren(!) hans også.

Idag gløymde vi nesten ut Frank et øyeblikk, for idag skal nemlig FKH besøke storhallen. Og vi, vi heiar på FKH også vi, så inderlig og ekte at det blir eit sorgens kapittel i heimen om det blir tap. FKH skal spele mot presselaget. Mor i heimen er engasjert, men ikkje nok til at ho veit kven presselaget består av.

Men totalt uavhengig av om Frank er med på laget så vil dagen bli god, dersom me berre får et glimt av han i Storhallen.

FRANK- du er ein kvardagshelt, og me vil takke deg for du ser oss og tek tid til å helse på, om det enten er på et fortau me møter deg, eller på Prix.

Også heiter Frank, VEA til etternamn- det er jo berre det kulaste vi kan tenkje oss!

God helg, om du er så heldig at du heiter Frank, eller ikkje!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar